4-2-2018: BENEFIETCONCERT MAKE A SMILE

BENEFIETCONCERT MAKE A SMILE
20:00 uur
De Kom Nieuwegein

Laura Hulzebos e.a.

Nieuwegeinse muzikanten sloegen de handen ineen voor het goede doel. Met een gevarieerde, muzikale benefietavond wilden zij zoveel mogelijk geld ophalen voor Operatie Glimlach. Deze organisatie biedt medische hulp aan kinderen met een gezichtsafwijking in ontwikkelingslanden. De Nieuwegeinse muzikante Laura Hulzebos weet uit ervaring hoe belangrijk het is dat hulp op dit gebied geboden kan worden. Zij heeft tijdens deze avond een breed scala aan nummers gebracht, in samenwerking met een gelegenheidsband, Total Loss, het NAS (Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest) en gastartiesten als Pearl Joan. Van pop tot jazz, van soul tot klassiek: alles kwam voorbij tijdens dit benefietconcert.

“Dokters van de Wereld is blij met het lokale intitiatief voor dit zeer gevarieerde Benefietconcert. Toegang tot essentiële chirurgische zorg is maar voor een klein deel van de wereldbevolking gewaarborgd. We zien dat deze zorg voor veel mensen te kostbaar, niet beschikbaar, onveilig of onvoldoende nabij is. Met Operatie Glimlach bieden we aan kinderen en (jong) volwassenen gratis reconstructieve operaties aan en krijgen lokale artsen en verpleegkundig personeel trainingen.” (Arianne Kattenberg, Operatie Glimlach)

Het NAS speelde van Nino Rota als een soort ouverture Nino Rota en het NAS begeleidde de nummers; Imagine (arr.), Vlinder (Marco Borsato), The Scientist (arr. Coldplay), All you need (arr.) & Halleluja (arr.).

Geef een antwoord